Szállítás és Visszaküldés

Kiszállítási idő

Virágcsokrainkat hétfőtől vasárnapig reggel 8:00 és este 9:00 között szállítjuk ki. A kiszállítás napját és időpontját a megrendelés leadásakor választhatja ki. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a virágait a kívánt időpontban szállítsuk ki és ha bármilyen fennakadás történik, ügyintézőnk azonnal felveszi Önnel a kapcsolatot. Amennyiben nem adott meg kiszállítási időpontot, akkor az a szokásos kiszállítási órákban került teljesítésre.

Ha szeretne változtatni a kiszállítás napján vagy időpontján, kérjük a lehető leghamarabb vegye fel velünk a kapcsolatot.

Kiszállítás hétvégén és munkaszüneti napokon

A virágokat a hét bármelyik napján kiszállítjuk, beleértve a hétvégéket és a munkaszüneti napokat is. Mindemellett előfordulhat, hogy néhány országban és városban egyes nemzeti ünnepeken a kiszállítás nem elérhető. Hogy biztosan a megfelelő időpontban tudjuk megrendelését kiszállítani, kérjük konzultáljon ügyintézőnkkel!

Három kiszállítási módot kínálunk: Normál szállítás, Másnapi kiszállítás, Aznapi kiszállítás. A kiszállítás módját a megrendelés leadásakor választhatja ki. A szállítás díja és a becsült kiszállítási időpont már látható, mielőtt Ön a megrendelését jóváhagyná.

Kiszállítás szállodákba és éttermekbe

Virágait szállodákba, éttermekbe és más nyilvános helyre is kiszállítjuk. Kérjük pontosan adja meg a címet és a szobaszámot a rendelés leadásakor. A hiányos vagy helytelen információk megadásából adódó késedelmes vagy sikertelen kiszállításért nem vállalunk felelősséget.

Visszaküldés

Visszatérítést igényelhet, ha a kiszállított virágcsokor a megrendelttől jelentősen eltér. A visszatérítési igényhez, kérjük küldjön fotókat a virágcsokorról a kiszállítást követő 24 órán belül. Megvizsgáljuk az igényét és a lehető leghamarabb válaszolunk Önnek.