Kosár
Részösszeg:
0 Ft

A Expressz Virág

Kik vagyunk?

A Expressz Virág egy európai online virágküldő szolgáltatás, amivel a lehető legjobb élményt törekszünk nyújtani vásárlóinknak.

Nagy csapatunk gyakorlott virágárusokból áll, akik naponta kézzel válogatják Európa-szerte a termesztők friss virágait. A Expressz Virag számos helyi virágbolttal működik együtt, hogy minden országban elérhetővé tegye a friss összeállítások széles skálájának kiszállítását.

Mit csinálunk?

A Expressz Virág-nál a célunk, hogy az online virágkiszállítást a lehető legegyszerűbbé és legkényelmesebbé tegyük. Weboldalunk felhasználóbarát, ügyfélszolgálatunk pedig a hét minden napján 24 órán keresztül elérhető, hogy megválaszoljuk az esetlegesen felmerülő kérdéseit.

Küldetésünk, hogy a legjobb minőségű virágokat és ajándéktárgyakat biztosítsuk vásárlóinknak, legyen az csak egy szál rózsa vagy egy nagy összeállítás. Hiszünk benne, hogy minden kiszállított kompozíció egyéni élményt nyújt.

Miért mi?

Számos oka van, hogy miért a Expressz Virág-ot válassza, ha virágkiszállításra van szüksége. Íme néhány ezek közül:

Reméljük, hogy a következő virágküldési igényeivel is megtisztel bennünket. Ha bármilyen kérdése van, forduljon bizalommal ügyfélszolgálati csapatunkhoz – mi mindig elérhetőek vagyunk. Köszönjük!